2010. szeptember 15., szerda

Hagymás puliszka

Hozzávalók:
  • 20 dkg kukoricadara
  • kb. 1 liter víz
  • olaj 
  • 1 fej vöröshagyma
  • rozmaring
Forraljuk fel a vizet. Egy másik edényben - amit előzőleg kicsit megmelegítettünk - forrósítsunk meg egy kevés olajat, majd adjuk hozzá az apróra vágott vöröshagymát. Egy kicsit hagyjuk a forró olajban dinsztelődni, majd tegyük bele a kukoricadarát és kevergetés után a sót. Végül öntsünk rá szükség szerint a forró vízből. Ízesítsük rozmaringgal és folyamatos keverés mellett főzzük puhára. Adhatunk hozzá kakukkfüvet vagy oreganot, ízlés szerint. Készíthetünk hozzá fejes salátából vagy céklából salátát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése